Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:16 | 03/01/2015

 

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο Χριστόδουλος Ξηρός στην Ανάβυσσο, ακριβώς έναν χρόνο μετά την απόδρασή του.

Αυτή την ώρα ο Ξηρός μεταφέρεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ κατά τις πρώτες πληροφορίες η σύλληψή του έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση και παρακολούθηση των κινήσεών του από την ΕΛ.ΑΣ.


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί του  στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν και άλλα άτομα που επίσης συνελήφθησαν. Φέρεται ότι παρακολουθούσαν κατοικία στην Ανάβυσσο και σήμερα το μεσημέρι την ώρα που κάποιος με τον σωματότυπό του έμπαινε στο σπίτι στελέχη της αντιτρομοκρατικής επενέβησαν και τον συνέλαβαν χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Ο Ξηρός είχε νοικιάσει το σπίτι πριν από δύο μήνες με πλαστή ταυτότητα ενώ κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένος με ξανθιά περούκα και μούσι.

Στην κατοχή του τη στιγμή της σύλληψης φέρεται να είχε και ένα πιστόλι.     

Επίσημα ο Χριστόδουλος Ξηρός κηρύχθηκε δραπέτης στις 7 Ιανουαρίου 2014, έχοντας λάβει 7ήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού, την Πρωτοχρονιά του προηγούμενου χρόνου.

Ήταν η 7η άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές από τον Δεκέμβριο του 2012.

Τα ίχνη του ωστόσο είχαν χαθεί από τις 5 Ιανουαρίου, όταν έφυγε από το σπίτι των γονιών του στη Χαλκιδική. Με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανιψιός του έφθασε στο κέντρο της Αθήνας και από τότε εξαφανίστηκε. Στις 21 Ιανουαρίου 2014, φορώντας ένα κόκκινο φούτερ και φόντο φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα, του Καραϊσκάκη, του Κολοκοτρώνη και του Άρη Βελουχιώτη, προέβη στο διάγγελμα... μίσους.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis