Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:38 | 23/02/2015

 

Σε άσκηση προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης φέρεται πως συμμετείχε ο Ελληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να αναδημοσιεύει ένα άρθρο του ηλεκτρονικού Τύπου, έλαβε μέρος σε αμερικανική άσκηση στο Άμπου Ντάμπι, καταφέρνοντας, εκτός από το να σκοτώσει τέσσερις τρομοκράτες, να ξεσηκώσει και από ενθουσιασμό έναν Αμερικανό ειδικό στις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το defencenet, ο κ. Καμμένος είχε μια εντυπωσιακή επίδοση σε αίθουσα προσομοίωσης αντιτρομοκρατικής επιχείρησης μιας αμερικανικής εταιρείας η οποία συμμετέχει με προηγμένο σύστημα εξομοιωτών στην έκθεση INDEX 2015.

O υπουργός ανταποκρίθηκε στην πρόκληση του Αμερικανού ειδικού και με ένα πιστόλι των 9 mm κατάφερε να «εξοντώσει» συνολικά 4 τρομοκράτες, επιδεικνύοντας εκπληκτικά ρεφλέξ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ελληνας πλωτάρχης που συμμετείχε και αυτός στην εξομοίωση σώθηκε δύο φορές από τα εικονικά πυρά των τρομοκρατών χάρη στον Πάνο Καμμένο, ο οποίος τού κάλυπτε τα νώτα του, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του Αμερικανού εκπαιδευτή. Ο Αμερικανός φώναξε ενθουσιασμένος: «Υποτίθεται ότι εσύ προστατεύεις τον υπουργό και όχι ο υπουργός εσένα».

Πάντως, σημειώνεται ότι στο άρθρο του defencenet αναφέρεται ότι και το στέλεχος του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού πέτυχε μια πολύ δύσκολη βολή, την πιο δύσκολη σε αυτές τις επιχειρήσεις, με «βολή» από το Μ-4 που είχε, «ανάμεσα στα φρύδια» ενός τρομοκράτη που χρησιμοποιούσε εικονικά μια κοπέλα σαν ανθρώπινη ασπίδα.

Τέλος, «βολές» έκανε και ο Α/ΓΕΝ Ε. Αποστολάκης και με σημαντική επιτυχία άνω του 50% στη δύσκολη -για πιστόλι- απόσταση των 50 μέτρων.



Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis