Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:19 | 02/10/2020
Κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων παιχνιδιών του Εθνικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος, πολλοί παίκτες έχουν την ευκαιρία να τοποθετούν μηνύματα στο πίσω μέρος των κρανών με στόχο να προάγουν την κοινωνική δικαιοσύνη και την εθνική ενότητα.

[custom:google-ads]

Οι περισσότεροι παίκτες των Steelers του Πίτσμπουργκ είχαν γράψει το όνομα του Antwon Rose, ενός 17χρονου μαύρου εφήβου που σκοτώθηκε από πυρά της αστυνομίας. Ο Ρόουζ απέφυγε να σταματήσει σε σήμα της αστυνομίας και πυροβολήθηκε κατά την καταδίωξή του. 
 
Σύμφωνα με το CBS News, ένας παίκτης των Steelers,ο Maurkice Pouncey, αποφάσισε αντ 'αυτού να τιμήσει γράφοντας το όνομα του στο κράνος του έναν αστυνομικό, τον Eric Kelly, ο οποίος σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας το 2009.
 
Εξηγώντας την απόφασή του να τιμήσει τον Kelly, ο Pouncey είπε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, "Πάντα θα προσπαθώ να βοηθήσω την αστυνομία. Είμαι κατά του ρατσισμού και πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να βοηθάω στην αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ της αστυνομίας και των πολιτών."
 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Alejandro Villanueva επέλεξε να τιμήσει τον στρατιωτικό βετεράνο Alwyn Cashe. Ο Κάσι πέθανε στο Ιράκ αφού έσωσε έξι άλλους στρατιώτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη θέση τοιχογραφίας προς τιμήν αστυνομικού βρέθηκε "αναρχικό" γκράφιτι

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis