Ο "παλιμπαιδισμός" των αστυνομικών

ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
Ο "παλιμπαιδισμός" των αστυνομικών

 

Είχαν ανέβει στα αλογάκια και έπαιζαν αμέριμνοι. Δεν αναφερόμαστε σε μικρά παιδιά, αλλά σε άνδρες και δη σε αστυνομικούς, οι οποίοι άφησαν κατά μέρος τη δουλειά τους και από το χαρά και εργασία κράτησαν μόνο... το πρώτο (τη χαρά).

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε στο τουίτερ αστυνομικός του Λονδίνου, που απεικονίζει εκείνον και τους συναδέλφους του να παλιμπαιδίζουν πάνω σε αλογάκια παιδικής χαράς, εν ώρα υπηρεσίας.

Πολλοί δυσανασχέτησαν με τη φωτογραφία, αναγκάζοντάς τον, να ζητήσει συγγνώμη και να την κατεβάσει. Ένας συνάδελφός του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει το περιστατικό, δήλωσε ότι αυτή η φωτογραφία είναι απόδειξη, πως οι αστυνομικοί έχουν κι εκείνοι ανθρώπινη πλευρά και μπορούν να προσφέρουν γέλιο.

Εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιάρντ, επικύρωσε πως οι αστυνομικοί της φωτογραφίας, όχι μόνο βρίσκονταν σε περιπολία στο Βόρειο Λονδίνο, αλλά παραμέλησαν και επείγουσα κλήση που προέκυψε την ώρα του παιχνιδιού. Κάτι τέτοιο φυσικά εκνεύρισε πολλούς χρήστες του τουίτερ, ενισχύοντας την εντύπωση, ότι η αστυνομία μάλλον δεν κάνει καλά τη δουλειά της.

Απολαύστε τους:

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr