Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:01 | 27/12/2018

Δύο άνδρες μπαίνουν σε κατάστημα μίνι μάρκετ στο New Jersey των Η.Π.Α. και αφού περπατούν τριγύρω υποκρινόμενοι ότι ρίχνουν μια ματιά στα προϊόντα, πλησιάζουν το ταμείο και απαιτούν από τον υπάλληλο να τους παραδώσει τα χρήματα που υπάρχουν μέσα σε αυτό.

Ωστόσο, ο ένας από τους δύο δράστες αδυνατεί να περιμένει και ξαφνικά βγάζει όπλο και μάλιστα δίνει ένα σάλτο και περνάει μέσα από τον πάγκο που χωρίζει το ταμείο από το υπόλοιπο κατάστημα.

[custom:google-ads]

Ακινητοποιεί τον υπάλληλο και ξεκινά να αφαιρεί τα χρήματα.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή οι δύο δράστες έρχονται αντιμέτωποι με τον χειρότερο εφιάλτη τους!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πυροβόλησαν κάμερα της ΕΛ.ΑΣ.


 

Έξω από το κατάστημα περνούσε εντελώς τυχαία ένας φύλακας security οπλισμένος και έτοιμος να συνδράμει τον καημένο πανικόβλητο υπάλληλο! Μπαίνει με φόρα στο μαγαζί και αρχίζει να πυροβολεί!

Και ακριβώς τότε ακολουθεί ο πιο επικός διάλογος μεταξύ τους φύλακα security και των ... θρασύδειλων, όπως αποδείχτηκε, ληστών.

"Μην πυροβολείς, είναι ψεύτικο το όπλο μου!", ακούγεται να λέει ο ένας δράστης. "Ε, λοιπόν το δικό μου είναι αληθινό!", έρχεται η απάντηση του απίθανου σεκιουριτά, ο οποίος τους αναγκάζει να βάλουν τα χέρια πίσω από την πλάτη, δίνει κι αυτός ένα σάλτο και όντας πια πίσω από το ταμείο με τη σειρά του, τους κρατάει πεσμένους στο έδαφος και περιορισμένους μέχρι να έρθει η αστυνομία.

"Τα βάλατε με λάθος άνθρωπο", φαίνεται να τους λέει στο τέλος και ναι, σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο!

[custom:google-ads]

Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος:

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis