Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 14/11/2019

Άμεσα ξεκινάει η λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας Μυτιλήνης η οποία σύμφωνα με το δήμαρχο Στρατή Κύτελη θα στελεχωθεί από 12 άτομα.

Ήδη από σήμερα, με μετάταξη από άλλη υπηρεσία, ήρθε στο Δήμο ο πρώτος δημοτικός αστυνομικός ο οποίος ανέλαβε άμεσα υπηρεσία.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή δηλώνει ο δήμαρχος ο οποίος επισημαίνει ότι από τις αρχές της νέας χρονιάς θα δρομολογηθούν οι προσλήψεις για τη νέα υπηρεσία με διαδικασίες ΑΣΕΠ όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

[custom:google-ads]

«Σήμερα έγινε μια καλή αρχή. Ο πρώτος δημοτικός αστυνομικός βγήκε στους δρόμους προκειμένου να βοηθήσει στην καλύτερη αστυνόμευση της πόλη μας. Φυσικά από μόνο του ένα άτομο δεν μπορεί να φέρει αποτελέσματα ωστόσο σύντομα οι συμπολίτες μας θα δούνε στους δρόμους της πόλης και των χωριών μας, 12 τουλάχιστον άτομα ο ρόλος των οποίων θα είναι η ασφάλεια των πολιτών και η εύρυθμη λειτουργία του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν περιοχές της Μυτιλήνης στις οποίες υπάρχει μεγάλη κίνηση, και χρειάζονται ιδιαίτερη φύλαξη και συνεχή παρουσία αστυνομικών, όπως είναι για παράδειγμα το πάρκινγκ, η αγορά, η προκυμαία, κ.λπ».

emprosnet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis