Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:04 | 25/05/2018

Δείτε το έγγραφο που εστάλη από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος:
 

Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ

Κοιν: 1) Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ

2) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών

Θέμα: «Ο πόλεμος των Εξαρχείων καλά κρατεί»

Κύριε Υπουργέ,

Στο διακύβευμα των ημερών, στην ανομία της πόλης, στο άβατο των Εξαρχείων και στην άκρατη εγκληματικότητα που εκπορεύεται κατά κοινή ομολογία από την παθητικότητα και την ολιγωρία της Κυβέρνησης, θα πρέπει να απαντήσετε ευθέως με πράξεις και έργα ουσίας, προκειμένου να ανατραπεί αυτή η θεωρία.

Ενδεικτικό της υπάρχουσας κατάστασης είναι, ο ακήρυχτος πόλεμος των Εξαρχείων, που μετρά εκατόμβη τραυματισθέντων αστυνομικών, μια καθημερινή εικόνα που τείνει να γίνει κακή συνήθεια και το χειρότερο όλων να προβάλλει ως μία φυσιολογική και παγιωμένη κατάσταση.

Εμείς, οι θεματοφύλακες του Κράτους, οφείλουμε να προστατεύουμε τους λειτουργούς του και να τους συνδράμουμε σε κάθε έκτακτη ανάγκη. Απαιτούμε ως Ομοσπονδία την διάθεση υπηρεσιακού οχήματος ασθενοφόρου της Ελληνικής Αστυνομίας από τα υπάρχοντα, στην περιοχή των Εξαρχείων, για την παροχή πρώτων βοηθειών και την άμεση διακομιδή των τραυματισμένων συναδέλφων στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. ή σε όποιο άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα κριθεί αναγκαίο, ώστε να παύσει δια παντός το φαινόμενο της διακομιδής με άλλου τύπου υπηρεσιακά οχήματα.

Ευελπιστούμε, ότι η θεσμική σας παρέμβαση πως θα είναι άμεση και καταλυτική και μάλιστα με θετική έκβαση, ως ελάχιστη αναγνώριση στην προσφορά και στη θυσία του καθήκοντος.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα:

 
Αρχείο
Λήψη αυτού του αρχείου (athina.pdf)athina.pdf
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis