Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:57 | 19/02/2017

Μετά το μαγικό «La la land» του Ντάμιεν Σαζέλ, ένας ακόμη ρόλος που περιστρέφεται γύρω από τη μουσική ανήκει στον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Όχι άδικα φυσικά,  δεδομένης της επιτυχίας της προαναφερθείσας ταινίας, αλλά και του «βιογραφικού» του εν λόγω ηθοποιού που έχει δική του μπάντα (Dead man's bones).

H ταινία αρχικά προοριζόταν να έχει άλλο όνομα. Ξεκίνησε με το «Weightless», έγινε «Project V» και τελικά ο Τέρενς Μάλικ αποφάσισε να τη βαφτίσει κάτι πιο προσιτό στο μέσο θεατή: «Song to Song».

Πέρα από το πρωταγωνιστικό τρίο των Ράιαν Γκόσλινγκ, Μάικλ Φασμπέντερ και Ρούνεϊ Μάρα που ξεχειλίζει γοητεία, το έργο αποτελεί σελεμπριτοπαγίδα καθότι συμμετέχουν σε αυτό ονόματα όπως: Κέιτ Μπλάνσετ, Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, Βαλ Κίλμερ, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Μπερενίς Μαρλό, Χόλι Χάντερ και άλλοι πολλοί.

Βέβαια, αυτό που έχει περισσότερη σημασία στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ακόμη και η ταινία να μη μας αρέσει, από τη μεγάλη οθόνη θα έχουν περάσει ηχηρές μουσικές προσωπικότητες που σίγουρα έχουν πολλά να καταθέσουν: Πάτι Σμιθ, Μπλακ Λιπς, ϊγκι Ποπ, Ρεντ Χοτ Τσίλι Πέπερς, διότι το σκηνικό διαδραματίζεται στο μουσικό φεστιάλ του Austin City Limits. 

Το «Song to song», μετά το Φεστιβάλ του Βερολίνου, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο.

Δείτε το τρέιλερ:

 

www.koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis