Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 10/01/2016

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την εισβολή στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στη Ν.Φιλαδέλφεια. Με ανακοίνωσή της, η ομάδα «Ρουβίκωνας» περιγράφει τα επεισόδια μικρής έκτασης που σημειώθηκαν σε εκλογικό τμήμα της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 20 άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα, έφτασαν στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπήκαν μέσα, ανέβηκαν στον 2ο όροφο, έβαψαν με σπρέι τις κάλπες και έγραψαν στους τοίχους «Ο Τεμπονέρας ζει».

«Επιδιώκουμε και περιμένουμε από τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί, από τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί όλα αυτά τα χρόνια, όχι απλά να γυρίσουν την πλάτη στην εκλογική παρωδία που στήνει η ΝΔ, αλλά να τους εναντιωθεί έμπρακτα και να τους διώξει με τις κλωτσιές, αυτούς και τις κάλπες τους από όλες τις γειτονιές όπου τολμούν να εμφανιστούν.

Σήμερα 10 Ιανουαρίου, πραγματοποιήσαμε εισβολή στο εκλογικό κέντρο που είχε στηθεί στο Πνευματικό κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, καταστρέφοντας τις κάλπες και τα ψηφοδέλτια», αναφέρουν.

 

 

 

http://www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis