Ο Ρουβίκωνας απειλεί και ο διοικητής της Κρατικής ασφαλείας πάει στην... φρουρά της Βουλής

Ο Ρουβίκωνας απειλεί και ο διοικητής της Κρατικής ασφαλείας πάει στην... φρουρά της Βουλής

Την ώρα που η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» αναβαθμίζει ποιοτικά και επιχειρησιακά την δράση της, η Ελληνική αστυνομία μοιάζει αδύναμη να αντιμετωπίσει τα μέλη του, καθώς όλα τα σχέδια επί χάρτου που έχει πραγματοποιήσει, έχουν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων, ο μέχρι πρότινος διοικητής της Κρατικής ασφαλείας, πάει στην...φρουρά της Βουλής.

Προφανώς θέλοντας κάποιοι να τον... επιβραβεύσουν για το επιχειρησιακό του έργο και να ενδυναμώσει με την παρουσία του την φρουρά του κοινοβουλίου. Η μετακίνηση του χαρακτηρίζεται  από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ως πρόκληση, καθώς στο παρελθόν αλλά στελέχη , λόγω της αδυναμίας στην αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα, πήραν δυσμενή μετάθεση.

Όπως συνέβη προ μηνών με μετακίνηση τμηματάρχη της Κρατικής, αλλά όπως ακριβώς έγινε και με τον πρώην διοικητή της Κρατικής ασφαλείας κύριος Θανάσης Πραπας, που είχε αποστρατευτεί καθώς τον είχαν κατηγορήσει για "αναποτελεσματικότητα" στην αντιμετώπιση του Ρουβίκωνα.

Εν αντιθέσει λοιπόν με την αποστρατεία του κυρίου Πραπα, ενός σοβαρού αξιωματικού του σώματος, ο μέχρι πρότινος διοικητής που θα συμμετέχει πλέον στην φρουρά  της Βουλής, λίγες ημέρες μετά τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ και αφού αρχικά παρέμεινε στη θέση του, στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Βουλή, μια μετακίνηση που μόνο δυσμενής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Διοικητής της κρατικής ανέλαβε ο μέχρι πρότινος νούμερο 2 της υπηρεσίας, κύριος Σιαφας, που χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού των συναδέλφων του.

Του Μιχάλη Τεζάρη

newpost.gr