Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:57 | 11/10/2018

Χτες άνοιξε γραφείο στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα έκανε την φωτογράφιση η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

Συγκεκριμένα, μέλη του Ρουβίκωνα φωτογραφήθηκαν έξω από το νέο τους στέκι και ανέβασαν την φωτογραφία στο Facebook τονίζοντας πως... ήρθαν για να μείνουν.

Αυτό άλλωστε δήλωσε και μέλος του Ρουβίκωνα λέγοντας πως θα υπάρξει ανάλογη δράση και σε άλλα πανεπιστήμια και γράφοντας στο facebook ότι «ο Ρουβίκωνας θα ανοίγει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ».

Οσο για την φωτογραφία του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική Σχολή, τα μέλη του αναφέρουν ότι «με μεγάλη χαρά» άνοιξαν το καινούριο τους στέκι στη Φιλοσοφική την στιγμή που άλλες παρατάξεις και  συλλογικότητες δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η αναρχική συλλογικότητα επισήμανε μάλιστα πως «διασκέδασε ιδιαιτέρως» από τις αντιδράσεις της κοσμήτορος, κυρίας Καραμαλέγκου και των μίντια.

Η ανάρτησή τους:

«Χθες, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου , με μεγάλη χαρά ανοίξαμε για πρώτη φορά το καινούργιο μας στέκι στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ. Εδώ και χρόνια σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας δραστηριοποιούνται διάφορες πολιτικές παρατάξεις και συλλογικότητες οι οποίες κατά κανόνα διαθέτουν και το δικό τους χώρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τόσο της κοσμήτορος, κ. Καραμαλέγκου, όσο και των μίντια μας διασκέδασαν ιδιαιτέρως. Ετσι λοιπόν αποφασίσαμε να ανοίξουμε το στέκι μας και σήμερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσία μας και να δηλώσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ήρθαμε εδώ για να μείνουμε», αναφέρει αναλυτικά η ανάρτηση.

 

Σήμερα το στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης έγραψε στο facebook ότι στόχος της αναρχικής ομάδας είναι να υπάρξει κάποια στιγμή στέκι του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά.

Η ανάρτησή του

Το στέκι στην Φιλοσοφική προέκυψε ως αναγκαιότητα απο την στιγμή που πάρα πολλοί φοιτητές και φοιτήτριες δείχνουν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στην ομάδα.Όλος αυτός ο χαμός που γίνεται στα μέσα σχετικά με το στέκι δεν μας προβληματίζει, εν τέλει μας έκαναν και την καλύτερη...διαφήμιση.Όλοι ξέρουν πλέον που είναι το στέκι και πότε ανοίγει.Το οτι μιλάει ο Ντούμας εναντίον του χώρου μας στην Φιλοσοφική θα φέρει και παραπάνω κόσμο απο το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.Συνεχίστε έτσι κύριοι για μας δουλεύετε...
ΥΓ. Ο στόχος μας είναι να υπάρξει κάποια στιγμή στέκι του Ρουβίκωνα σε κάθε πανεπιστήμιο και σε κάθε γειτονιά.

 

 

iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis