Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:12 | 10/03/2015

Στα χέρια της Όλγας Κεφαλογιάννη περνάει σύμφωνα με πληροφορίες η Γραμματεία Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της εσωτερικής ανασυγκρότησης που ξεκινάει ο Αντώνης Σαμαράς.

Η νεαρή πολιτικός από την Κρήτη, που αναδείχτηκε πρώτη στην Α’ Αθηνών τόσο στις εκλογές του 2012, όσο και εκείνες του 2015, αποτελεί την πλέον πρόσφατη και ηχηρή “μεταγραφή” στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά, καθώς στήριξε τον πρώην πρωθυπουργό τόσο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα όσο και στην Πολιτική Επιτροπή.

Μάλιστα, όπως λέγεται αυτός που ανέλαβε να προσεγγίσει περισσότερο την Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν ο Βασίλης Κικίλιας μετά από εντολή του ίδιου του κ. Σαμαρά.

Μετά από αυτό το "στενό μαρκάρισμα" που είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη, πείστηκε να στηρίξει πιο ανοικτά την σημερινή ηγεσία και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το αντάλλαγμα σε αυτήν την πολύτιμη στήριξη είναι να δοθεί στην Όλγα Κεφαλογιάννη ο Πολιτικός Σχεδιασμός της Νέας Δημοκρατίας, καθιστώντας τον εαυτό της ένα μέλος της ηγετικής ομάδας με πολύ σημαντικό ρόλο, μια θέση δηλαδή από την οποία πέρασαν στο παρελθόν ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Σουφλιάς.

http://www.parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis