Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:23 | 28/05/2015

Ο λόγος; Για να του ζητήσει συγγνώμη για το απαράδεκτο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στο οποίο ο ίδιος μαζί με φίλους του κορόιδευαν τον βουλευτή της ΝΔ επειδή πουλάει βιβλία.

Το βίντεο κυκλοφορεί από την Τρίτη στο Διαδίκτυο και έγινε η αιτία για να εκφράσει ο Αδωνις Γεωργιάδης τον εκνευρισμό του για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Στο βίντεο, που δημοσίευσε το parapolitika.gr, φαίνεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με την παρέα του να σατιρίζουν τον βουλευτή της ΝΔ και τις τηλεπωλήσεις του, κρατώντας βιβλία στα χέρια τους.

Το βίντεο είναι από το 2012, ενώ εκτός του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, όπως σημειώνουν τα parapolitika, στην εύθυμη παρέα συμμετέχουν ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η Ελενα Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, τωρινός διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση. «Θα συνιστούσα στον κ. Σακελλαρίδη να βγάλει μια μέρα το ψωμί του με ιδρώτα και τότε θα καταλάβει», απάντησε μέσω Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.


Πηγή: iefimerida.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis