Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 06/01/2015

 

Για μήνες κυκλοφορούσαν οι φήμες για μια νέα και τελευταία ταινία του Ράμπο και ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήρθε να τις επιβεβαιώσει. Ο ηθοποιός απλά ανάρτησε ένα tweet στο προσωπικό του προφίλ πως θα είναι ο γυρίσει τη βιογραφία ενός γκάνγκστερ για τον Γκρέγκορι Σκράπα, αφού τελειώσουν τα γυρίσματα του "Ράμπο: Τελευταίο αίμα".

 Η ανακοίνωση έρχεται επτά χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του βετεράνου του Βιετνάμ στη μεγάλη οθόνη, για την ταινία "Ράμπο" που γέμισε τα ταμεία με 113 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Ο ηθοποιός είχε αναφερθεί στην επιθυμία του να "βγάλει" τον Ράμπο στη σύνταξη - αφού και ο ίδιος οδεύει προς το επικουρικό σε ηλικία 69 ετών - με μια τελευταία επική ταινία-επίλογο.

 

 

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε άλλωστε επιθύμησε και τον άλλο χαρακτήρα που τον ανέδειξε στον κινηματογράφο, εκείνον του Ρόκι Μπαλμπόα, αφού όπως έχει ανακοινωθεί θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Creed, όπου ως προπονητής αναλαμβάνει την προετοιμασία του εγγονού ενός καλού του φίλου και αντιπάλου του μποξέρ σε παλαιότερη ταινία, τον Απόλο Κρίντ.

 

 
http://news247.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis