Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 12/11/2018

Αυτό που αντικρίζετε μπροστά σας είναι ένα ντιζελοκίνητο off-road θωρηκτό 9 θέσεων κατασκευασμένο με τον τρόπο που γνωρίζουν καλά μόνο στη Ρωσία (θυμηθείτε εδώ το θηριώδες Avtoros Shaman!).

[custom:google-ads]

Το σκληροτράχηλο Technoimpulse Rocket Z μπορεί να μοιάζει με παιχνίδι για τον μπαμπά, συμπεριφέρεται ωστόσο σχετικά πολιτισμένα σε συνθήκες πόλης. Το μήκος του δεν ξεπερνά εξάλλου αυτό ενός Land Rover Discovery, κατάφεραν όμως να στριμώξουν άλλες δυο θέσεις εκεί μέσα και να το κάνουν ακόμα πιο off-road.

Με μόνιμη τετρακίνηση φυσικά και μπλοκέ διαφορικό, δεν κατεβαίνεις απλώς έναν λόφο, αλλά καταπίνεις κάθε καπρίτσιο του φυσικού τοπίου. Ο κινητήρας που παρέχει στο Rocket Z η Hyundai αποδίδει 82 άλογα, αν και υπάρχει και η βελτιωμένη μηχανικά έκδοση των 99 αλόγων.

Η ταχύτητα δεν είναι εδώ το ζητούμενο, καθώς στα μέρη που σε μεταφέρει ο κολοσσός δεν πας ποτέ γρήγορα. Ούτε και θα αναγκαστείς να προλάβεις κάποιον, καθώς κανείς δεν θα φτάσει εκεί, παρά μόνο το θηρίο των 75.000 ευρώ.

Η έλλειψη δύναμης είναι λες ανάλογη της έλλειψης κάθε πολυτέλειας, καθώς το σπαρτιάτικο εσωτερικό στριμώχνει 8 επιβάτες σε άβολα καθίσματα τύπου παγκάκια, αφήνοντας τον οδηγό μόνο εκεί μπροστά να παλεύει με τα βουνά και τα λαγκάδια.

Κι αυτό γιατί οι ανέσεις δεν χρειάζονται εκεί που πάει το Rocket Z, καθώς ούτε ίντερνετ δεν θα υπάρχει πιθανότατα για να στριμάρεις μουσική στο προχωρημένο ηχοσύστημα.

Πηγή:   news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis