Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 22/04/2017

Ήξεραν ότι δεν θα είχαν εύκολο έργο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που πήγαν να κάνουν έρευνα στο σπίτι ενός υπόπτου για διακίνηση χασίς στην Ορεστιάδα, γι' αυτό πήραν μαζί τους τον σκύλο ανιχνευτή που ανέλαβε να ξετρυπώσει τις κρυψώνες με το παράνομο εμπόρευμα.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο μύρισε όλο το σπίτι του 39χρονου υπόπτου, αλλά δεν βρήκε κάτι ύποπτο. Όταν, όμως, το πήγαν στην αποθήκη, ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 312,1 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 39χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Τις ίδιες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βέροιας σε έναν 28χρονο, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή της Ημαθίας. Εκεί  κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 122,6 γραμμαρίων, πέντε σπόροι κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 565 προερχόμενα από τη διακίνηση του χασίς.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis