Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:03 | 29/11/2020

Ένα από τα πιο περίεργα σκηνικά του αγγλικού ποδοσφαίρου έγινε στις 9 Μαΐου 1987.

[custom:google-ads]

Ήταν η μέρα που η Τορκί Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, φιλοξενούσε την Κρου, με στόχο τη νίκη ή την ισοπαλία που θα της εξασφάλιζε την παραμονή στη 2η κατηγορία.

Το ματς δεν άρχισε καλά, η Κρου ήταν από νωρίς μπροστά με 2-0 και όλα έδειχναν ότι η ουραγός Τορκί θα έπαιρνε τον δρόμο για την 3η κατηγορία. Ακόμη κι όταν μείωσε σε 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της, αφού τα λεπτά περνούσαν χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι αξιόλογο. Μέχρι που φτάσαμε στο 81'.

Η Τορκί κερδίζει κόρνερ, ο Τζιμ ΜακΝίκολ πήγε να το εκτελέσει και ένας γερμανικός ποιμένας, ο σκύλος που είχε ένας αστυνομικός που ήταν ακριβώς δίπλα, επιτέθηκε στον ποδοσφαιριστή και τον δάγκωσε στο μηρό, θεωρώντας ότι αυτός κατευθυνόταν προς τον αστυνομικό.

Αμέσως υπήρξε αναστάτωση, ο διαιτητής αποφάσισε να κρατήσει επιπλέον καθυστερήσεις λόγω αυτού του σκηνικού, αφού για 5-6 λεπτά ο γιατρός έδινε τις πρώτες βοήθειες στον ΜακΝίκολ, και τελικά αυτές οι έξτρα καθυστερήσεις έσωσαν μια κατηγορία για την Τορκί, η οποία ισοφάρισε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση, παίρνοντας τον βαθμό που της εξασφάλιζε την παραμονή.

www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis