Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:03 | 04/03/2015

Φέτος, η οικογένεια της Marvel υποδέχτηκε θερμά τον Άνθρωπο-αράχνη στο μεγάλο της σπίτι.

Ο «Spiderman» ξεκίνησε το 2001 ως τριλογία υπο τις σκηνοθετικές και συμβουλευτικές οδηγίες του Σαμ Ράιμι με τον Τόμπι Μαγκουάιρ και την Κίρστεν Ντανστ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μία δεκαετία αργότερα η Sony αποφάσισε να δώσει νέα ευκαιρία στον υπερήρωά της να αποκτήσει καινούργιο κοινό, δίνοντας το χρίσμα στον Μαρκ Γουέμπ και στον Άντριου Γκάρφιλντ ως Spiderman.

Αυτή η δεύτερη προσπάθεια, συνοδεύτηκε από ένα εξαιρετικά αποτυχημένο σίκουελ, τόσο εισπρακτικά, όσο και καλλιτεχνικά.

Το τρέιλερ του «Amazing Spiderman» σε σκηνοθεσία του Μαρκ Γουέμπ

Και τώρα, τα νέα φέρνουν τον Spiderman στην οικογένεια της Marvel (μετά από το διαζύγιο που πήρε από τη Sony, διατηρώντας ωστόσο τα δικαιώματα διανομής) και μια νέα τριλογία θα ξεκινήσει το 2017, υπο τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντρου Γκοντάρ, σκηνοθέτη του «Cabin in the Woods», σεναριογράφου του «World War Z» και παραγωγού του τηλεοπτικού «Lost».

Πριν από αυτό, ο Γκοντάρ θα πρέπει να ολοκληρώσει το σενάριο του δεύτερου κεφαλαίου του «Cloverfield» και τα γυρίσματα του «Sinister Six», όπου έξι κακοί σουπερ ήρωες θα ενωθούν για να καταστρέψουν τη Νέα Υόρκη και τον Spiderman.

Άλλωστε αυτή η ταινία στάθηκε η αφορμή για την παραφιλολογία σχετικά με την ανάληψη του νέου «Σπάιντερμαν», φήμες που τελικά επιβεβαιώθηκαν.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis