Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:07 | 07/02/2017

 Φλεγόμενα καράβια κι υπερφυσικοί εχθροί: Το νέο trailer της πέμπτης ταινίας της σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» είναι εδώ: Θα έχει τίτλο «Pirates of the Caribbean: Dean Men Tell No Tales» (Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια) και προβλήθηκε στη διάρκεια του Super Bowl, του σημαντικότερου και δημοφιλέστερου ετήσιου αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

    Ο συμπαθής, φλύαρος πειρατής που πάντα είναι έτοιμος για απρόσμενες φασαρίες επιστρέφει. Στο ρόλο του Τζακ Σπάροου ο Τζόνι Ντεπ. Κι ο εχθρός του δεν είναι άλλος από τον Χαβιέ Μπαρδέμ ο οποίος υποδύεται τον κάπτεν Σαλαζάρ. Σταθεροί, όπως πάντα, στο καστ της ταινίας είναι οι Τζέφρι Ρας ως Κάπτεν Μπαρμπόζα, Ορλάντο Μπλουμ ως Γουίλ Τέρνερ και Κέβιν ΜακΝάλι ως Τζόσαμι Γκιμπς.  Νέα πρόσωπα θα αποτελέσουν οι Μπρέντον Τουέιτς (σε βασικό ρόλο) κι η Κάγια Σκοντελάριο, ενώ σε ρόλο - έκπληξη θα δούμε και τον σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Ο ρόλος που θα υποδυθεί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.   

Η νέα ταινία με τους «Πειρατές της Καραϊβικής» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας στις 26 Μαΐου του 2017.

Δείτε το trailer:

 

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis