Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 22/10/2016

Μετά την εμφάνισή του στην εξαιρετική σειρά «Peaky Blinders» (αλλά και ορισμένες, παλιότερες συμμετοχές σε έργα της μικρής οθόνης, όπως τα «Oliver Twist» και «Meadowlands»), ο Βρετανός ηθοποιός ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του FX, «Taboo».

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το γεγονός ότι ο Χάρντι, είναι υπεύθυνος και για την ιστορία του «Taboo», την οποία και συνυπογράφει μαζί με τον πατέρα του, Τσιπς Χάρντι, αλλά και τον Στίβεν Νάιτ, σκηνοθέτη και σεναριογράφο του υπέροχου «Σε Λάθος Χρόνο» (φιλμ που σήκωσε ολόκληρο στις πλάτες του, ο Χάρντι, με μια εξαιρετική ερμηνεία).

Ο Δανός, Κρίστοφερ Νάιχολμ, περισσότερο γνωστός για την αυθεντική, σκανδιναβική εκδοχή της σειράς «The Killing» (πριν την διασκευάσουν για το αμερικανικό κοινό, το AMC και το Netflix), έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς -που δείχνει καθ’ όλα σκοτεινή, σκληρή και εντυπωσιακή-, ενώ στην παραγωγή θα βρίσκεται ο ίδιος ο Ρίντλεϊ Σκοτ!

Η πλοκή, θέλει τον Χάρντι να υποδύεται τον Τζέιμς Κεζάια Ντελάνεϊ, έναν αγύρτη τυχοδιώκτη, που επιστρέφει στο Λονδίνο του 1814, αφού έχει ζήσει μια δεκαετία στην Αφρική, για να ανακαλύψει ότι ο δολοφονημένος πατέρας του, του έχει κληροδοτήσει, μυστηριωδώς, μια τεράστια περιουσία.

Ο Ντελάνεϊ, αρνείται να πουλήσει την οικογενειακή επιχείρηση στην East India Company, και θέτει ως στόχο να χτίσει τη δική του αυτοκρατορία εμπορίου και ναυτιλίας. Φυσικά θα είναι πολλοί εκείνοι που θα θέλουν να τον δουν να αποτυγχάνει.

Η σειρά, που θα χωρίζεται σε οκτώ επεισόδια, μοιάζει με μια λονδρέζικη εκδοχή των «Συμμοριών της Νέας Υόρκης», του Μάρτιν Σκορσέζε, αλλά με έναν πολύ πιο ενδιαφέροντα κεντρικό χαρακτήρα, για να μαγνητίσει το κοινό. Για την ακρίβεια, ο ρόλος του Χάρντι, δείχνει να συνδυάζει, τον χαρακτήρα του Ντι Κάπριο κι αυτόν του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, σε ένα πρόσωπο!

Η σειρά αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της, κάπου μέσα στο 2017. Μέχρι τότε, μπορείτε να ενθουσιαστείτε, παρακολουθώντας τα τρέιλερ:

 

www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis