Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:16 | 09/09/2015

Tου Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Ο Συνταγματάρχης, υποδιοικητής της ιστορικής Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) του Στρατού Ξηράς, περιλαμβάνεται μεταξύ των επτά τραυματιών, του πρωινού τροχαίου ατυχήματος που συνέβη στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού επί της Εθνικής οδού Τρικάλων – Καρδίτσης.

Ο Υποδιοικητής της ΣΜΥ είναι ο σε πιο σοβαρή κατάσταση από όλους τους τραυματίες στρατιωτικούς, καθώς καθόταν στη θέση του συνοδηγού του στρατιωτικού οχήματος Mercedes, με σπασμένο χέρι και μερικά χτυπήματα στο κεφάλι και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαρίσης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι – έξι ακόμα – στρατιωτικοί, μεταφέρθηκαν αμέσως στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Από το ΓΕΣ, αναφορικώς με το συμβάν, ανακοινώθηκε ότι σήμερα το πρωί «περί τις 06:45, στρατιωτικό όχημα το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς στελεχών της ΣΜΥ, από την Καρδίτσα στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο επί της επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Τρικάλων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 7 στελεχών της ΣΜΥ. Οι τραυματίες διεκομίσθησαν στα Νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων.»

www.parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis