Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 03/06/2021
Είχα την τιμή να παραστώ εχτές (2.6.21) ως εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ στη λιτή, αλλά άψογη απο πλευράς οργάνωσης, τελετή αποφοίτησης και απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων στους σπουδαστές της 24ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας της Αστυνομικής Ακαδημίας.
 
Τα διπλώματα παρέλαβαν οι σπουδαστές απο τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ.
 
Από καρδιάς ευχές για καλή συνέχεια και σταδιοδρομία στους σπουδαστές της 24ης σειράς, με την ευχή οί γνώσεις που αποκόμισαν να φανούν χρήσιμες, τόσο για τους ίδιους όσο και για το κοινωνικό σύνολο το οποίο έχουν ορκιστεί να υπηρετούν.
 
Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει να μάχεται για τα ζητήματα των σπουδών στην Αστυνομική Ακαδημία. Η αναβάθμιση των σπουδών στην ΕΛ.ΑΣ, η αναγνώρισή τους "η ανωτατοποίση" αυτών, η δια βίου μάθηση είναι πρωταρχικής σημασίας έννοιες, για τις οποίες θα αγωνιζόμαστε, πιστεύοντας ακράδαντα ότι μέσα απο την σωστή και δια βίου εκπαίδευση, θα προσφέρουμε ποιοτικότερες υπηρεσίες στον Πολίτη.
 
(Φ/κό στιγμιότυπο με την Διοικητή της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας Ταξίαρχο κα Λαμπροπούλου και τους εκπροσώπους Ομοσπονδιών Προέδρου ΠΟΑΞΙΑ κ. ΒΕΛΛΙΟ, Αντιπροέδρου ΠΟΑΣΑ κ. ΜΠΕΤΤΑ και Προέδρου Πολιτικού Προσωπικού ΥΠτΠ κ. ΚΟΛΟΒΟ)
 
ΣΥΝΔΡΕΒΈΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΔΣ ΠΟΑΣΥ
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, γένι, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εξωτερικοί χώροι
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis