Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:32 | 08/01/2019

Όποιος έμπαινε εκεί, δεν έβγαινε ζωντανός, καθώς ο Antonio «Jaguar» Marrufo είχε φροντίσει, προκειμένου να μην καταλαβαίνει κανείς τι γινόταν.

Τρομακτικές αποκαλύψεις για το πως λειτουργούσε το καρτέλ του «Ελ Τσάπο», έρχονται στο φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη όπου διεξάγεται η δίκη του πασίγνωστο νονού των ναρκωτικών στην Λατινική Αμερική.

[custom:google-ads]

Την Δευτέρα ο Edgar Galvan έδωσε μία μικρή γεύση για την ψυχρότητα των συνεργατών του Μεξικανού και συγκεκριμένα του Antonio «Jaguar» Marrufo, ο οποίος ήταν ένας από τους εκτελεστές του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ... απίστευτη περίπτωση ενός αποταγμένου Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος


Συγκεκριμένα είπε οτι σε ένα από τα σπίτια του, είχε φτιάξει ένα δωμάτιο εκτελέσεων, στο οποίο όποιος έμπαινε δεν υπήρχε περίπτωση να βγει ζωντανός. Σε αυτό λοιπόν είχε φροντίσει να του βάλει ηχομόνωση, ενώ παράλληλα του είχε φτιάξει και ειδικό αποστραγγιστικό σύστημα, προκειμένου να καθαρίζεται γρήγορα και εύκολα από τα αίματα.

«Με πήγε μία φορά σε ένα σπίτι που όλο το πάτωμα σε ένα δωμάτιο ήταν λευκό πλακάκι. Από εκεί κανείς δεν έβγαινε ζωντανός», είπε μεταξύ άλλων ο Galvan, ο οποίος συνελήφθη το 2011, μετά από 4 χρόνια συνεργασίας του με το καρτέλ.

Πηγή: gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis