Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:26 | 11/09/2016
Ο Όμιλος Καλάσνικοφ, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην State Corporation Rostec, κατά τη διάρκεια του διεθνούς στρατιωτικού και τεχνικού φόρουμ στο “Army-2016” παρουσίασε για πρώτη φορά το πρωτότυπο του νέου αρθρωτού υψηλής ακρίβειας τυφεκίου ελεύθερου σκοπευτή VSV-338. Ο σχεδιασμός του βασίζεται σε ένα πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και επιτρέπει την ταχεία αλλαγή των καννών.
 
 
Το  τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή μεγάλου βεληνεκούς VSV-338 έχει σχεδιαστεί για 338 Lapua Magnum πυρομαχικά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιβαλλοντικές συνθήκες στις περιοχές έως και 1.500 μέτρων. Ο Όμιλος Καλάσνικοφ ανέπτυξε αυτή τη νέα πλατφόρμα με δική τους πρωτοβουλία.
 
 
Το VSV-338 είναι ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή που διαθέτει ένα αρθρωτό σχεδιασμό. Διαθέτει χειροκίνητη λειτουργία, περιστροφικό κλείστρο με τρεις ακτινικές προεξοχές που συμπλέκονται με την επέκταση της κάννης, δύο σταδίων σκανδάλη που είναι ρυθμιζόμενη για την έλξη και τη θέση. Η αμφιδέξια ασφάλεια  εμποδίζει το κλείστρο, όταν πιέζονται σχαστηρία και σκανδάλη. Ο χειροφυλακτήρας του όπλου διαθέτει το Key-MOD σύστημα για τοποθέτηση αξεσουάρ, όπως αορτηριούχοι, δίποδα και αποσπώμενες ράγες Picatinny. Το πάνω μέρος του κορμού και του χειροφυλακτήρα έχουν ράγες Picatinny που επιτρέπουν στο χρήστη να τοποθετήσει μεταλλικά σκοπευτικά, διόπτρες ή σκοπευτικά νυχτερινής όρασης.
 
 

Το τυφέκιο είναι εξοπλισμένο με ένα αναδιπλούμενο κοντάκιο με ρυθμιζόμενο μήκος και ρυθμιζόμενο μάγουλο. Τα μέρη του όπλου (χειροφυλακτήρας, πιστολοειδής λαβή, και το κοντάκι) είναι κατασκευασμένα από ένα πολυμερές υψηλής αντοχής και είναι εργονομικά σχεδιασμένα και κατάλληλα για δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες σκοπευτές.
 

 
 
Πηγή: Kalashnikov Group
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis