Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 18/05/2018
Η δίκη του ήταν να πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, μετά προγραμματίστηκε για 9 Μαϊου και τελικά πήρε και τρίτη αναβολή μαζί με τον δικηγόρο του, Θανάση Τάρτη, για τον μήνα Οκτώβριο...

Ο Χαλκιδέος αστυνομικός συνελήφθη την Τρίτη (24-04-2018) και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος αστυνομικός μαζί με τον ιδιώτη ξάδερφο του, κατηγορούνται ότι έκλεβαν μπαταρίες από κεραίες τηλεπικοινωνιών της Wind και της Vodafone σε περιοχή του Μαντουδίου στην Βόρεια Εύβοια.
 
[custom:google-ads]

Οι κλοπές είχαν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές κατά αγνώστων οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών.

Η σύλληψη του αστυνομικού, που αρνείται τις κατηγορίες, προήλθε μετά από μαρτυρία κατοίκου (βοσκού) της περιοχής, ο οποίος τον είχε δει να κινείται στη περιοχή την ημέρα που σημειώθηκε η τελευταία κλοπή, ενώ μάλιστα επειδή έβλεπε και εκείνος ότι κάτι δεν πάει καλά, είχε συγκρατήσει και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του.

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης (24-04-2018) στο Μπούρτζι Χαλκίδας και οδηγήθηκε μαζί με τον επίσης συλληφθέντα ξάδερφο του, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος τους άφησε ελεύθερους.
 
Όπως προαναφέραμε η δίκη του ήταν να πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου, μετά προγραμματίστηκε για 9 Μαϊου και τελικά πήρε και τρίτη αναβολή μαζί με τον δικηγόρο του, Θανάση Τάρτη, για τον μήνα Οκτώβριο.
 
Πηγή: eviazoom.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis