Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:34 | 23/03/2015

Μετανιωμένος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή “Μία” ο 50χρονος υβριστής της μνήμης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 50χρονος μίλησε για τη χυδαία του πράξη και αποκάλυψε γιατί δραπέτευσε από το παράθυρο, όταν πήγε η αστυνομία στο σπίτι του.

“Το έχω μετανιώσει. Θεωρώ τον Βαγγελάκι δικό μου παιδί”, είπε ο 50χρονος υβριστής και δήλωσε: “Ήξερα ότι η αστυνομία έψαχνε για αυτούς που έγραψαν τα υβριστικά σχόλια. Σε μια προσωπική ανάρτηση έκανα ένα σχόλιο, λέγοντας “Καλό ψόφο” σε αυτούς που έγραφαν για τα άσχημα λόγια για τον Βαγγέλη” και συμπλήρωσε: “Ήθελα να ξεχωρίσω με το σχόλιο μου και να γίνω μια γέφυρα για την κατάσταση γι\' αυτό έγραψα το σχόλιό μου”.
 
Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε στο παραλήρημά του: “Με κατηγορούν για ένα σχόλιο που έκανα σε ένα εμετικό blog” και αποκάλυψε γιατί έφυγε όταν τον έψαχνε η αστυνομία. “Το έσκασα όταν ήρθε η αστυνομία, γιατί χτύπησαν την πόρτα και μου είπαν πως ήθελαν να μου δώσουν ένα χαρτί. Τους είπα να το ρίξουν κάτω από την πόρτα, δεν το έκαναν και προτίμησα να διαφύγω από το παράθυρο”.
 

Δες το video:

http://www.tlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis