Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
11:50 | 18/11/2014

Ο διαβόητος κατά συρροήν δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακές της Καλιφόρνια για πάνω από σαράντα χρόνια εξαιτίας μια σειράς φόνων μεταξύ των οποίων και της Σάρον Τέιτ συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι-η οποία βρισκόταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της- θα παντρευτεί στη φυλακή με μια νεαρή γυναίκα.

«Έλαβε άδεια για να παντρευτεί» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της διοίκησης των φυλακών στην Καλιφόρνια, προσθέτοντας ότι η ημερομηνία της τελετής δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Ο Μάνσον που σήμερα είναι 80 ετών κρατείται στις φυλακές Corcoran 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, και έκανε αίτηση για άδεια γάμου στις 7 Νοεμβρίου με την μελλοντική σύζυγό του να είναι η 26χρονη Άφτον Ελάιν Μπάρτον.

Το νέο της όνομα είναι Σταρ και έχει χαράξει και αυτή το μέτωπό της

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε τη «φιλοσοφία» του Μάνσον όταν ήταν έφηβη. Η κοπέλα μάλιστα μετακόμισε κοντά στη φυλακή στα 19 της για να είναι πιο κοντά του και χάραξε ένα «Χ» στο μέτωπό της για να ταιριάζει με τη σβάστικα που έχει «χτυπήσει» εκείνος στο ίδιο σημείο. Η νεαρή γυναίκα, που τώρα αποκαλείται Star (ένα όνομα που της έδωσε ο ίδιος ο Τσαρλς Μάνσον), ανέφερε τον περασμένο Αύγουστο μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι ήδη θεωρεί τον εαυτό της σύζυγο του ΜάνσονΕίμαι απόλυτα μαζί του, και ο ίδιος είναι απόλυτα μαζί μου. Γεννήθηκα για αυτόν» είχε πει τότε στο αμερικανικό δίκτυο.

Η κατά μισό αιώνα μικρότερη σύντροφος του Μάνσον

Η κατά μισό αιώνα μικρότερη σύντροφος του Μάνσον

«Ναι, ο κόσμος πιστεύει πως είμαι τρελή», είχε η ίδια δηλώσει παλαιότερα στο περιοδικό «Rolling Stone», «αλλά δεν ξέρει. Αυτό είναι το σωστό για μένα, γι’ αυτό γεννήθηκα. Ο Τσάρλι κι εγώ θα παντρευτούμε, δεν ξέρω πότε αλλά ο Τσάρλι είναι ο άνδρας μου. Ο Τσάρλι μού είπε να σας το πω αυτό, δεν το έχουμε πει σε κανέναν». Ο Τσαλρς Μάνσον στην ίδια συνέντευξή είχε μιλήσει για την ζωή αλλά και τα... έργα του. Το περιοδικό μάλιστα τον περιέγραφε τότε ως ως «έναν σούπερ σταρ- σύμβολο με το πρόσωπο του Σατανά, αντάξιο μόνο του Χίτλερ».

Η σύζυγος του Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ

Η σύζυγος του Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ

Σέξ με άνδρες ή γυναίκες: Δεν με νοιάζει

Στη συνέντευξή του ο 79χρονος υπονόησε πως είναι πιο «χαλαρός» με τον προσανατολισμό της σεξουαλικότητάς του απ’ ό,τι πιστευόταν στο παρελθόν. «Το σεξ για μένα είναι σαν να πηγαίνω στην τουαλέτα. Αν είναι κορίτσι ή όχι, δεν με πειράζει. Δεν μπαίνω στο θέμα αγόρια- κορίτσια, δεν το παίζω αυτό το παιχνίδι», δηλώνει και αφηγείται ένα περιστατικό από όταν ήταν 17 χρονών. Όπως είπε, ζήτησε από έναν άλλο άνδρα να κάνουν σεξ και όταν αυτός αρνήθηκε του έβγαλε μαχαίρι και του είπε πως αν τους πιάσουν θα πάρει εκείνος όλη την ευθύνη και τότε ο άνδρας συμφώνησε. «Με άφησε να προχωρήσω αλλά δεν ξέρω, μπορεί να νόμιζε πως θα τον μαχαιρώσω», ανέφερε.

charles-manson-dolofonos-gamos-3-570

Η εικόνα του Μάνσον προκαλεί ακόμα τρόμο, σαράντα χρόνια μετά το φόνο της Σάρον Τέιτ, συζύγου του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι, που διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και ακόμα τεσσάρων ατόμων, στο Μπέβερλι Χιλς. Το βράδυ που ακολούθησε η «Οικογένεια» του Μάνσον έσφαξε τους Λένο και Ρόσμαρι Λα Μπιάνκα μέσα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Η βιαιότητα των φόνων ήταν τέτοια και το κίνητρο τόσο ακατανόητο που ο μύθος του Μάνσον και της «οικογένειάς» του στιγμάτισε την κοινή γνώμη. Καθώς εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στην Καλιφόρνια, ο Μάνσον επιμένει πάντα πως η κοινωνία τον μετέτρεψε στο άτομο που έχει γίνει.

Ο 80χρονος διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος, Τσαρλς Μάνσον παντρεύεται μέσα στην φυλακή

Ο Τσαρλς Μάνσον σε νεαρή ηλικία

Κάνει ό,τι θέλει στην φυλακή - Οι επισκέπτες του τρώνε μέχρι και ποπ κορν

Ο Μάνσον έχει ιδιαίτερη μεταχείριση στη φυλακή, μπορεί να κάνει πολλά τηλεφωνήματα και οι επισκέπτες του μπορούν να τρώνε… ποπ κορν στη διάρκεια της επίσκεψης ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δέχθηκε ολόκληρο γεύμα που είχε ετοιμάσει η Σταρ με πίτα, γλυκά, τσίζκεικ και φυστικοβούτυρο.

Κάθε πρωί ο Μάνσον βγαίνει από κελί του, παίρνει πρωινό, ξεκουράζεται στο κελί του πρωί και απόγευμα και αργότερα περπατά και παίζει σκάκι με έναν άλλο από τους 15 κατά συρροή δολοφόνους συγκρατούμενούς του. Στη συνέντευξή του υποστηρίζει πως είχε γράψει το τραγούδι «In My Cell» το οποίο οι Beach Boys έκλεψαν φτιάχνοντας το «In My Room».

Η λεγόμενη «οικογένεια» που έκανε τις δολοφονίες

Η λεγόμενη «οικογένεια» που έκανε τις δολοφονίες

Ο 79χρονος είχε καταδικαστεί αρχικά εις θάνατον αλλά το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Καλιφόρνια χαρακτήρισε τη θανατική ποινή αντισυνταγματική. Το 1977 η ποινή του έγινε ισόβια με επόμενη δυνατότητα αίτησης αναστολής σε 15 χρόνια, όταν θα είναι 92 χρονών. Το 2007 η αίτησή του για αναστολή της ποινής του απορρίφθηκε επειδή κρίθηκε πως ο Μάνσον εξακολουθεί να αποτελεί κίνδυνο για τους άλλους και μπορεί να βλάψει οποιονδήποτε έρθει σε επαφή μαζί του. «Αν μπορώ να σε αγγίξω, μπορώ να σε σκοτώσω», είπε άλλωστε στη συνέντευξή του.

 

ΠΗΓΗ: koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis