Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 28/06/2017

Άγνωστο παραμένει για την ώρα εάν η Warner θα προσεγγίσει και τον Jon Bernthal για τη συνέχεια.

Η Warner Bros βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ben Affleck για να επιστρέψει στη συνέχεια της ταινίας «Ο Λογιστής» που κυκλοφόρησε το 2016. Εκτός από τον Affleck, η Warner ευελπιστεί να έρθει σε συμφωνία με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο της πρωτότυπης περιπέτειας, Gavin O’Connor και Bill Dubuque, αντίστοιχα. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η Warner θα προσεγγίσει τον Jon Bernthal, του οποίου ο χαρακτήρας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τέλος της πρώτης ταινίας και λογικά θα εμφανιστεί -σε κάποια μορφή- στη συνέχεια.

Η καριέρα του Jon Bernthal βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά την πέρασμα του από το «The Walking Dead».

Στην πρώτη ταινία ο Affleck έπαιζε τον ρόλο μιας μαθηματικής διάνοιας, ο οποίος, διατηρώντας ως βιτρίνα ένα συνοικιακό λογιστικό γραφείο, κρατάει τα βιβλία κάποιων εξαιρετικά επικίνδυνων εγκληματικών οργανώσεων. Στη συνέχεια, όμως, ένας νέος πελάτης τον βάζει σε κίνδυνο και υπό την πίεση των αρχών που τον καταδιώκουν, ο λογιστής αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει ένα πιο βίαιο και δολοφονικό σύνολο δεξιοτήτων.

Στον «Λογιστή» έπαιξαν η Cynthia Addai-Robinson και ο JK Simmons.

Η ταινία μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην προσφέρεται για μια συνέχεια, αλλά με μπάτζετ μόλις 44 εκατομμύριων, κατάφερε να συγκεντρώσει 155 εκατομμύρια στα box office. Πέραν των διάσημων ηθοποιών και του κατάλληλου κάστινγκ, η ταινία ξεχώρισε για την ενδιαφέρουσα ιστορία της, με την Warner να ευελπιστεί πως θα επαναλάβει την πετυχημένη συνταγή.

clickatlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis