Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:47 | 06/11/2016

Στη δεύτερη ταινία «Fantastic Beasts» στο πλευρό του Έντι Ρέντμεϊν θα δούμε τον Τζόνι Ντεπ. Η ταινία θα κυκλοφορήσει το 2018 και όπως και στην πρώτη ταινία, έτσι και τη συνέχειά της θα γράψει η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και θα την σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Γέιτς.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του χρόνου.

Πρόσφατα η Ρόουλινγκ αποκάλυψε ότι έχει προγραμματίσει τα σενάρια για πέντε ταινίες της σειράς «Fantastic Beasts», η οποία επικεντρώνεται σε έναν συγγραφέα μυθιστορημάτων ο οποίος εμφανίζεται στην αρχή της σειράς.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη το ρόλο που θα υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ στη δεύτερη ταινία της σειράς, αλλά σίγουρα μια πρώτη γεύση θα πάρουμε βλέποντάς τον σε ένα μικρό cameo στην πρώτη ταινία που βγαίνει στις αίθουσες στις 18 Νοεμβρίου.

Η υπόθεση της δεύτερης ταινίας θα διαδραματίζεται σε μια άλλη πρωτεύουσα του κόσμου και όχι στη Νέα Υόρκη όπως στην πρώτη ταινία.

Ο 53χρονος ηθοποιός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της πέμπτης συνέχειας της κινηματογραφικής σειράς «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Dead Men Tell No Tales» τον Μάιο, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και στο «Murder on Orient Express», αλλά και στο «Labyrinth».

www.patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis