Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:22 | 19/09/2015

Είδαν κι έπαθαν οι άνδρες της Ασφαλείας ώσπου να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν έναν επικίνδυνο νεαρό κακοποιό που άρπαζε αλυσίδες από ανυποψίαστες επιβάτιδες στην στάση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ στην περιοχή Πυρί των Θηβών και είχε ρημάξει επανειλημμένα τα... ντεπόζιτα δυο σταθμευμένων φορτηγών!

Ο 21χρονος τσιγγάνος, που είχε πλούσιο παρελθόν σε ανάλογες κλοπές, προέβαλε σθεναρή αντίσταση όταν οι αστυνομικοί επενέβησαν για να τον συλλάβουν μετά την αρπαγή της τσάντας μιας 32χρονης γυναίκας. Χρειάστηκε να παλέψουν για αρκετή ώρα μαζί του, ώσπου να τον καταβάλλουν και να του φορέσουν χειροπέδες.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες 11 κλοπές από τις αρχές Αυγούστου! Θύματά του είχαν πέσει στην ίδια στάση του ΚΤΕΛ ένας 57χρονος από τον λαιμό του οποίου είχε αρπάξει μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό αξίας 150 ευρώ και μια 53χρονη από την οποία έκλεψε άλλη μια χρυσή αλυσίδα αξίας 200 ευρώ. 

Παράλληλα, ο 21χρονος είχε αδειάσει εννέα (!) φορές τα ρεζερβουάρ δύο Ι.Χ. φορτηγών που ήταν σταθμευμένα σε περιοχή της Θήβας και είχε «ρουφήξει» τμηματικά πάνω από 500 λίτρα πετρελαίου! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση και διέταξε την κράτησή του ως την απολογία του στον ανακριτή.

Μάνος Τσαγκαράκης

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis