Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 17/02/2017

Το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστή που δραστηριοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για ένα νεαρό Βούλγαρο που συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αλεξανδρούπολη, οπλισμένος σαν... αστακός!

Οι μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έναν τυπικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος αλλοδαπός και βρήκαν ένα μικρό... οπλοστάσιο! Συγκεκριμένα, κατέσχεσαν ένα μαχαίρι μήκους 0,23 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, μια σιδερογροθιά, ένα κιάλι και μια κουκούλα full-face και ένα ζευγάρι γάντια που, μαζί με διάφορα εργαλεία, δείχνουν πιθανή εμπλοκή του υπόπτου σε ληστείες ή διαρρήξεις.

Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, 50 ευρώ και ξένα χαρτονομίσματα, μεταξύ των οποίων 106 λέβα Βουλγαρίας, 60 ρούβλια Ρωσίας, επτά λέου Ρουμανίας και δυο γρίβνα Ουκρανίας. Ο νεαρός Βούλγαρος προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά σε ποιες υποθέσεις εμπλέκεται, ενώ στο μεταξύ παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

protothema.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis