Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 21/01/2016

Μπλεγμένος σε διάφορες παρανομίες φαίνεται πως είναι ένας 46χρονος Έλληνας, στο σπίτι του οποίου στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου μετά από πληροφορίες ότι εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο καπνού.

Τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί επαληθεύτηκαν, καθώς στο σπίτι ανακάλυψαν 3,5 κιλά αδασμολόγητου καπνού και συνέλαβαν τον 46χρονο. Όμως, μαζί με τον καπνό βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από ένα πιστόλι με τρεις σφαίρες στο βυκίο του, δύο μικρά ξίφη και δυο μεγάλα σπαθιά τα οποία κατασχέθηκαν και το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Εκτός αυτών, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν  εγκαταλελειμμένο κοντά σε ένα ανενεργό εργοστάσιο αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 16 Δεκεμβρίου από το Μεσολόγγι και φέρεται να χρησιμοποιούσε ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί όπλων και δικογραφία για κλοπή.

 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis