Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 30/01/2022

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το δυστύχημα με θύμα τον 31χρονο ηθοποιό, Πάνο Νάτση, στο Μεταξουργείο.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι υπάρχει μία πρώτη εικόνα για το τραγικό περιστατικό, κυρίως μέσα από την αυτοψία που έγινε στο χώρο και από κάποιες μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί. Ωστόσο, είναι νωρίς, όπως λένε οι ίδιες πηγές, για ασφαλή συμπεράσματα. Σε δεύτερο χρόνο η Τροχαία εκτιμά ότι θα έχει στη διάθεσή της και βίντεο, που ενδεχομένως να έχει καταγράψει το συμβάν.

Το δυστύχημα έγινε στις 6.30 το πρωί του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, σε μία από τις κεντρικότερες διασταυρώσεις της περιοχής. Στο σημείο της σύγκρουσης βρέθηκε το κράνος του άτυχου ηθοποιού, χωρίς κανείς ακόμα να είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα εάν ο 31χρονος το φορούσε ή όχι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι απάντηση στο ερώτημα θα δώσει η έρευνα του πραγματογνώμονα.

Την οδό Δεληγιώργη κατέβαινε ένα βαρύ όχημα που μεταφέρει μπάζα. Πηγές από τα Δήμο Αθηναίων διευκρίνισαν στο Newsbomb.gr ότι το όχημα δεν έχει καμία σχέση με το Δήμο (όπως είχε γραφτεί αρχικά) και δεν είναι απορριμματοφόρο. Πρόκειται για ιδιωτικό όχημα που το οδηγούσε άντρας που εκτελεί μεταφορές μπαζών και ο οποίος πήγαινε εκείνη την ώρα στη δουλειά του.

Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Κεραμεικού, κάθετα δηλαδή σε σχέση με τη Δεληγιώργη. Στη διασταύρωση υπάρχει «STOP» επί της οδού Κεραμεικού, ενώ στο σημείο δεν υπάρχει φανάρι. Η μοτοσικλέτα του ηθοποιού διασταυρώθηκε με το βαρύ όχημα και τότε έγινε η πλαγιομετωπική σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρότατη.

Ο οδηγός του φορτηγού σταμάτησε και στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Όπως συμβαίνει σε όλα τα θανατηφόρα τροχαία, θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ ήδη έχει δώσει κατάθεση ο οδηγός του φορτηγού.

Η συγκεκριμένη διασταύρωση χαρακτηρίζεται επικίνδυνη, καθώς οι δύο δρόμοι (Δεληγιώργη και Κεραμεικού) είναι από τους πιο κεντρικούς του Μεταξουργείου.

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός πριν το δυστύχημα διασκέδαζε με τους συνεργάτες του στην παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Πάνος Νάτσης: Λουλούδια και κεριά στο σημείο του θανάτου

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Το τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, ήταν αυτό που έβαλε τέλος στη ζωή του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Ο θάνατος του 31χρονου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον να σπεύδουν να αφήσουν λουλούδια εκεί όπου ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Οι φωτογραφίες προκαλούν ρίγη συγκίνησης, καθώς πέρα από τον ελάχιστο φόρο τιμής των κοντινών ανθρώπων του Πάνου Νάτση, στο σημείο όπου έγινε η σύγκρουση της μηχανής του με βαρύ όχημα υπάρχει ακόμα το αίμα του στην άσφαλτο και θραύσματα από τα οχήματα…

photo

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης είχε γεννηθεί στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Το πάρτι πριν το θανατηφόρο τροχαίο

Ο ηθοποιός φαίνεται πως πριν το θανατηφόρο τροχαίο είχε περάσει όμορφες στιγμές παρέα με συναδέλφους του στα γενέθλια στενής τους φίλης, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσω ανάρτησης του στα social media.

Μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση που συμμετείχε, γιόρταζαν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Στην επιστροφή, είχε το μοιραίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis