Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 27/09/2015

Σε ένα πολύ σημαντικό εύρημα ενδέχεται να εξελιχθούν οι χάρτες που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ο Γιώργος Πετρακάκος και η σύντροφος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr έχει ζητηθεί να μπουν κατά προτεραιότητα στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναζήτηση αποτυπωμάτων και βιολογικού υλικού, καθώς εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκαν για τοπογεωγραφική αναγνώριση περιοχών ενδιαφέροντος των ληστών του Διστόμου ή και κάποιων άλλων, άλλης στόχευσης και σκοπιμότητας συνεργών, που δεν βρίσκονται σήμερα μέσα στον καμβά της έρευνας.

Αστυνομικές πηγές αρνήθηκαν να ξεκαθαρίσουν με σαφήνεια αν υπάρχουν σημειώσεις ή "προσημειώσεις" από τους κατόχους τους στοχευμένων περιοχών ή και δρόμων, καθώς περιορίστηκαν να πουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι σχετικό.

Το δεύτερο σημείο το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το κρησφγύγετο- αγροικία στο Μώλο, που θεωρείται πως ήταν ορμητήριο όχι μόνο του Πετρακάκου αλλά και άλλων συντρόφων του μεταξύ των οποίων οι Χριστοδούλου, Τσιρώνης και ο αυτόχειρας Σπυρος Δραβίλας. Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές αναζητούν στοιχεία σύνδεσης με την δράση της συμμορίας, ενός ακόμα καταζητούμενου κι επικηρυγμένου ληστή με τα μαύρα, πέρα δηλαδή από τον Γρηγόρη τσιρώνη που έχει πιαστεί πριν από τρεις μήνες στη Νέα Αγχίαλο του Βόλου.

 

 
Το ίδιο πάνω κάτω ερευνητικό ενδιαφέρον και για τον ίδιο ακριβώς σκοπό παρουσιάζουν τα δύο κλεμμένα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στη συγκεκριμένη αγροικία.
 


Σε ότι αφορά στις επόμενες κινήσεις τακτικής της αντιτρομοκρατικής, αναμένεται η αποδέσμευση του φωτογράφου από το πεδίο της έρευνας σε Βόλο, Πήλιο και Μώλο, ούτως ώστε να φωτογραφηθούν και να δοθούν στη δημοσιότητα ώστε μέσα από αυτά να αναζητηθεί η ... "βοήθεια του κοινού" ενώ επίσης αναμένεται η εισαγγελική διάταξη για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του Πετρακάκου, καθώς επίσης και των δύο πλαστών δελτίων ταυτότητας που χρησιμοποιούσε, ώστε να επιβεβαιωθεί ή ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο ύπαρξης και νέων χωρών που νοικιάστηκαν από τον συγκεκριμένο κακοποιό.

http://www.bloko.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis