Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 21/01/2017

Παραμένει στην Ασφάλεια Πατρών η 20χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν εγκαταλειμμένα στην οδό Ερυθρού Σταυρού.  

Τα τρία κοριτσάκια, τα δύο νήπια, το άλλο βρέφος, βρέθηκαν στην συγκεκριμένη οδό, με το μεγαλύτερο να έχει πάρει στην αγκαλιά του το μικρότερο. Τα βρήκε ένας πολίτης που ειδοποίησε τις Αρχές με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Καραμανδάνειο.

Η μητέρα εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ασφάλεια Πατρών, δήλωσε πως δεν τα θέλει, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι έχει βρει άλλον έρωτα με τον οποίο μένει μαζί του σε καταυλισμό των Ρομά, στον Ασπρόπυργο.

Πλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υποστηρίζει ότι δεν έχει τα χρήματα για να τα μεγαλώσει και για αυτό τα εγκατέλειψε, ενώ χαρακτηρίζει τις σχέσεις της με τον πατέρα τους κακές.

Η 20χρονη Ρομά από την Αλβανία είναι παράνομα στην χώρα μας, όπως και ο πρώην σύντροφος της. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα έφυγε πριν από λίγο καιρό από τα Λεχαινά, στα οποία διέμενε με τον πρώην σύντροφό της και τα τρία κοριτσάκια, αλλά και ένα αγόρι που έχει αποκτήσει το μέχρι πρότινος ζευγάρι.

Όπως παραδέχτηκε η 20χρονη, η ίδια τα πήρε από την μάνα της (στην οποία τα είχε πάει ο πατέρας τους) για να τα εγκαταλείψει στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Μένει να δούμε τι θα γίνει με την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αν τα τρία κοριτσάκια δοθούν για υιοθεσία ή καταλήξουν σε κάποιο ίδρυμα.  

Γιατί σίγουρα, με βάση την μέχρι τώρα εξέλιξη της ιστορίας, ούτε ο πατέρας, ούτε η μάνα, είναι κατάλληλοι για γονείς.

Διαβάστε περισσότερα στο patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis