Πάτρα: "Ναι" Καραμαλάκη για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ
Πάτρα: "Ναι" Καραμαλάκη για το νέο Αστυνομικό Μέγαρο

Τη θετική του βούληση για τη άμεση κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Πάτρας, εξέφρασε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης κατά τη συνάντηση που είχε το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα, με τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Ο κ. Καραμαλάκης κατέστησε σαφές πως το θέμα της ανέγερσης δρομολογείται και πως για τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί επαφές του ιδίου - τηλεφωνικά - με τους αρμοδίους. 

Ως θετική εξέλιξη η πρόθεση της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ για την κατασκευή του Αστυνομικού Μεγάρου, χαρακτηρίζεται από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρη Τσίτσικα, επισημαίνοντας πως και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης έχει εκφράσει την στήριξη του εγχειρήματος.

Υπενθυμίζεται πως ο χώρος που πρόκειται να ανεγερθεί το νέο κτίριο, έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Πατρέων, ωστόσο υπάρχουν ζητήματα που αφορούν στην χρήση του και αποτελούν τροχοπέδη στις μέχρι τώρα ενέργειες. "Η μπάλα πλέον βρίσκεται στα χέρια Πελετίδη", δηλώνει ο κ. Τσίτσικας. 

tempo24.news