Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 03/10/2015

Τρεις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκαν στη νέα εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου για να εγκλωβίσουν το αυτοκίνητο ενός εμπόρου ναρκωτικών για τον οποίο υπήρχαν είχαν πληροφορίες ότι μετέφερε στην Πάτρα σημαντική ποσότητα ηρωίνης που είχε αγοράσει από την Αθήνα!
 

Ο 49χρονος ύποπτος ακινητοποιήθηκε στο 164ο χιλιόμετρο από άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, της Ασφαλείας Αιγίου και της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, που έκαναν «φύθλλο και φτερό» το όχημά του. Τελικά, ανακάλυψαν τις εσωτερικές κρύπτες στις μπροστινές ζάντες όπου είχε κρύψει 62,8 γραμμάρια ηρωίνης! Ο οδηγός συνελήφθη   και στην κατοχή του κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και 2.685 ευρώ!


Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν 355 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή, σύνεργα για την χρήση ηρωίνης με υπολείμματα του ναρκωτικού, άλλα 2.900 ευρώ, ένα στιλέτο και δύο... ξίφη! Ο 49χρονος   οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis