Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:54 | 10/10/2017

19.45: Ξεκίνησε η πορεία των αντιεξουσιαστών από το πρώην Παράρτημα. Οι αντιεξουσιαστές κατευθύνονται προς την οδό Ζαίμη.

 

19.41: Πριν από λίγο διακόπηκε η κυκλοφορία επί της οδού Κορίνθου της Πάτρας, λόγω της συγκέντρωσης των αντιεξουσιαστών στον πρώην Παράρτημα. Η Κορίνθου έκλεισε από συγκεντρωμένους στο ύψος της Κολοκοτρώνη, ενώ από την Αστυνομία η κυκλοφορία διοχετεύεται μέσω της οδού Αγίου Νικολάου.

[custom:google-ads]

Έξω από το Παράρτημα έχουν συγκεντρωθεί περί τα 60 άτομα, κάποια από τα οποία έχουν κράνη και κρατούν σημαίες. Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η πορεία.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα συγκέντρωση ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου της Πάτρας. Η συγκέντρωση γίνεται για τον 16χρονο Κώστα Μπ., ο οποίος τραυματίστηκε στην Αθήνα μετά την πορεία για τη του Π.Φύσσα, και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί και επιχείρησε να φύγει από τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από διερχόμενο όχημα, έξω από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

«Απέναντι στην κρατική βία ο μόνος τρόπος επιβίωσης είναι η ανυπακοή και ο αγωνας! Καμία δίωξη στους συλληφθέντες της αντιφασιστικής πορείας», τονίζουν οι αντιεξουσιαστές σε ανακοίνωσή τους για το θέμα.

Να σημειωθεί ότι οι δυνάμεις της Αστυνομίας στην Πάτρα βρίσκονται σε επιφυλακή, με την παρουσία τους να είναι διακριτική.

 www.thebest.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis