Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:15 | 27/10/2017

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο οργανωτής των αιματηρών επεισοδίων μεταξύ μεταναστών, που αναστάτωσαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα την Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αλλοδαποί ένας εκ των οποίων δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή!

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης, τρεις στον αριθμό, συνελήφθησαν χθες αργά τη νύχτα. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν και συγκεκριμένα δύο 21χρονους και ένα 27χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

[custom:google-ads]

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό που σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να έγινε αιτία για να ξεκινήσουν οι συμπλοκές και αρχικά διέφυγε με ένα μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes. Στη συνέχεια, προσήγαν άλλα τέσσερα άτομα τα οποία ανακρίνονται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ενώ η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Το χρονικό της συμπλοκής

Ήταν χθες το βράδυ όταν ομάδα ατόμων που επέβαινε σε αυτοκίνητο σταμάτησε έξω απο τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου και επιτέθηκε στους μετανάστες.

Οι δράστες φορούσαν κουκούλες full face και μαχαίρωσαν τρεις αλλοδαπούς.

Η αιτία για την οποία μια ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε μια άλλη ίδιας εθνικότητας, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Πάντως, μέσα σε δευτερόλεπτα ξέσπασαν συμπλοκές σώμα με σώμα με αυτοσχέδια μαχαίρια και ρόπαλα και χρειάστηκε να επέμβουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για να σκορπίσουν στα στενά της περιοχής οι μετανάστες.

Στον τόπο των επεισοδίων βρέθηκαν αιμόφυρτοι τρεις αλλοδαποί που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε στην καρδιά και η κατάστασή του κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ οι άλλοι δυο φέρουν εκτεταμένα τραύματα στο κεφάλι αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Πηγή: protothema.gr
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis