Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:19 | 13/11/2021

Πίσω από τα κάγκελα των Φυλακών Κορυδαλλού οδηγείται ο άνδρας που άνοιξε "πυρ" το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου μπροστά από το κλειστό γήπεδο "Δ. Τόφαλος", εναντίον ενός άνδρα που βρισκόταν σε προπορευόμενο όχημα.

Οι σκηνές που είχαν εκτυλιχθεί θύμιζαν σενάριο αστυνομικής ταινίας, με τις αρχές να βρίσκονται στο σημείο από τα πρώτα λεπτά.

Ο 40χρονος φερόμενος δράστης, που είχε από την πρώτη στιγμή ταυτοποιηθεί, πέρασε την πόρτα του Ανακριτή Πατρών για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για το συμβάν.

Τα όσα είπε, φαίνεται ότι δεν έπεισαν, με αποτέλεσμα ο Ανακριτής να διατάξει την προσωρινή του κράτηση.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών στα κρατητήρια και στη συνέχεια δρομολογήθηκε η μεταγωγή του στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού.

Η επίθεση που σόκαρε

Όλα έγιναν το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου. Ο 40χρονος φέρεται να ακολουθούσε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας.

Μόλις το όχημα σταμάτησε στο φανάρι μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο "Δ. Τόφαλος", ο κατηγορούμενος βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε απειλητικά προς την πλευρά του θύματος.

Όταν εκείνος τον αντιλήφθηκε ανέπτυξε κατευθείαν ταχύτητα με τον 40χρονο να αρχίζει να πυροβολεί. Ευτυχώς ο άνδρας δεν τραυματίστηκε.

Αμέσως μετά το συμβάν ο 40χρονος μπήκε στο αμάξι του και έγινε καπνός.

Παλιός "γνώριμος" των αρχών

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών είχαν συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο και είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του συλληφθέντα.

Πρόκειται για παλιό "γνώριμο" της αστυνομίας, ενταγμένο στα κυκλώματα της νύχτας, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά.

Μάλιστα ο 40χρονος τότε παρουσιάστηκε αυτοβούλως, αφού είχε παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώπιον του Ανακριτή και αφού έλαβε προθεσμία, απολογήθηκε.

Από τους τότε ισχυρισμούς του, ο Ανακριτής αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος, όμως η υπόθεση δεν είχε κλείσει.

Την Πέμπτη εκλήθη ξανά στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας για συμπληρωματική κατάθεση.

Οι ισχυρισμοί του φαίνεται να ήταν διάτρητοι με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προσωρινή του κράτηση.

Πηγή: tempo24.news, zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis