Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 21/02/2015

Όλοι στην παρέα ξεφαντώνουν, ένας δεν πίνει: Αυτός που θα τους οδηγήσει όλους σπίτι χαρούμενους και ασφαλείς. Είναι ο οδηγός της παρέας. Χορεύει, διασκεδάζει, τη βρίσκει, αλλά… απόψε έχει βάρδια.

Το Παράρτημα Δυτικής Ελλάδας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και η Πάτρα, πρωτεύουσα του καρναβαλιού και της Δυτικής Ελλάδας, δίνουν τη συνταγή τους για να τελειώσει η γιορτή μέσα στην καλή χαρά, έτσι όπως άρχισε και παρουσιάζουν το νέο spot για το αλκοόλ και την οδήγηση. Για να ’ρθει πάλι, το καρναβάλι και να είμαστε όλοι καλά να ξαναξεφαντώσουμε

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν είναι μέλη της θεατρικής ομάδας εκπαιδευτικών «ΡΩΓΜΗ» Αχαΐας.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (www.ioas.gr) έχει καταξιωθεί στην κοινή συνείδηση ως το πιο χαρακτηριστικό δείγμα της κοινωνίας των πολιτών που αγωνίζονται υπέρ της ζωής και εναντίον της απώλειας (νέων) ανθρώπων στους δρόμους. Το Παράρτημα Δυτικής Ελλάδας του Ι.Ο.ΑΣ. βρίσκεται στο κτίριο διοίκησης της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες, οργανώνοντας εκδηλώσεις και παρέχοντας πληροφόρηση. Η παραχωρησιούχος της Ζεύξης (ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.) επιχειρεί εδώ και χρόνια να επιτελέσει το καθήκον της στο πεδίο της εταιρικής πολιτοσύνης, επενδύοντας στη συνέργεια με τα πιο ενεργά και υπεύθυνα δείγματα πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, περιφέρειας στην οποία δραστηριοποιείται.

Πηγή:thebest.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis