Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 26/02/2015

Μπορεί καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης Κυριακής, οπότε και διεξήχθη το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να φυλάσσονταν οι συνδέσμοι οπαδών των δύο ομάδων στην Πάτρα από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο τελικά ένταση και συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, λίγες ώρες αργότερα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του κλαμπ των «ερυθρολεύκων» στη συμβολή των οδών Χαραλάμπη και Γούναρη στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 7 π.μ. στις 23 Φεβρουαρίου, δύο άτομα, όπως αναφέρουν πληροφορίες οπαδοί του Παναθηναϊκού που μόλις έχουν επιστρέψει από το ΟΑΚΑ στην Αθήνα, πλησιάζουν το στέκι του Ολυμπιακού με σκοπό πιθανότατα είτε να προκαλέσουν κάποιες φθορές, να γράψουν συνθήματα, είτε απλά να βγάλουν φωτογραφίες κρατώντας σημαίες και κασκόλ του «τριφυλλιού» έξω από το «κάστρο» των αντιπάλων τους.

Εντούτοις δεν γνωρίζουν πως μέσα στο στέκι της ομάδας του Πειραιά παραμένουν αρκετοί «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έχουν στήσει ακόμη και κάμερα στο μπαλκόνι για να παρακολουθούν τις εξωτερικές κινήσεις.

Τελικά, μόλις τους βλέπουν, κατεβαίνουν, τους πλησιάζουν και αρχίζουν να συνομιλούν, μέχρι που κάποια στιγμή τα αίματα ανάβουν, αρχίζουν τα γρονθοκοπήματα και κάποιος ανάβει και ένα καπνογόνο ενώ καίνε και μια σημαία.

Όλα αυτά εν μέσω διερχόμενων οδηγών οι οποίοι και προσπαθούν να περάσουν με τα αυτοκίνητά τους από την οδό Χαραλάμπη εν μέσω έντασης. Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η τοπική ΕΛ.ΑΣ. στην οποία και επικρατεί έντονος προβληματισμός για τυχόν νέες συμπλοκές ή ακόμα και επιθέσεις όπως είχαμε πριν από μερικούς μήνες.

Το βίντεο στο: zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis