Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:43 | 04/06/2017

Μία ακόμα εβδομάδα με πλούσια επικαιρότητα έφτασε στο τέλος της.

«Ξεφυλλίζοντας» τις σελίδες του Policenet.gr των τελευταίων ημερών, μεταξύ πολλών σημαντικών ειδήσεων, στο πλαίσιο μίας σύντομης Κυριακάτικης επισκόπησης ξεχωρίζουμε τις εξής:

Στις 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 99 ετών. Η είδηση έγινε γνωστή λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα με ανακοίνωση της οικογένειας Μητσοτάκη

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη ένας αθίγγανος κατάφερε και άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο γυναίκας αστυνομικού και στη συνέχεια πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές εντός του τμήματος (δείτε εδώ περισσότερα για το περιστατικό).

Η επικαιρότητα της περασμένης Δευτέρας έκρυβε και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, αφού την συγκεκριμένη ημέρα εκδόθηκε η πολυαναμενόμενη προκήρυξη που αφορά την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στην Σχολή Αξιωματικών και στις Σχολές Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ. (δείτε εδώ τι προβλέπει η προκήρυξη)

Στα δυσάρεστα νέα της περασμένης εβδομάδας συγκαταλέγεται και η διαταγή που ''κόβει'' τα επιδόματα πενθημέρων και νυχτερινής εργασίας στους Δόκιμους Αστυφύλακες (δείτε εδώ  τι προβλέπει η εν λόγω διαταγή). Επισημαίνουμε ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα έχουμε δεχθεί μεγάλο αριθμό μηνυμάτων και επιστολών αναγνωστών του policenet.gr(κατά κύριο λόγο δοκίμων αστυφυλάκων) που εκφράζουν την απογοήτευση αλλά και την ανησυχία τους και την νέα μεγάλη μείωση των (ήδη μικρών) μισθολογικών αποδοχών τους (δείτε εδώ τι επισήμανε για τους Δόκιμους Αστυφύλακες ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γερακαράκος Γρηγόρης).

Το πρωί της Παρασκευής, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. εκκένωσαν τον χώρο του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που διέμεναν σε αυτόν τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε εδώ όλη τη ροή ειδήσεων του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis