Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:58 | 14/12/2017

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αλλά και πορείες είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων λόγω της 24ωρης γενικής πανελλαδικής απεργίες, που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, στις 9:30 μέλη της Πρωτοβουλίας Συμβασιούχων Παρατασιούχων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να θα μεταβούν στο χώρο της κύριας συγκέντρωσης.

[custom:google-ads]

Στις 10:00, στην πλατεία Καμάρας θα συγκεντρωθούν μέλη εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, του ευρύτερου αντρειξιουσιαστικού χώρου και πρωτοβάθμιων σωματείων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, προκειμένου στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν πορεία.

Ακόμη, την ίδια ώρα, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, θα συγκεντρωθούν μέλη της Οργάνωσης Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας (ΟΚΔΕ), με πρόθεση να κάνουν πορεία.

Στις 10:30, στο άγαλμα Βενιζέλου, στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς θα συγκεντρωθούν μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), αλλά και άλλων σωματείων. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας, στο κέντρο της πόλης.

Τέλος, την ίδια ώρα, έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία μέλη της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ).

Πηγή:  thestival.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πράξη αληθινής γενναιοδωρίας από αστυνομικούς ενισχυτικής διμοιρίας της ΕΛ.ΑΣ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis