Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:15 | 13/02/2016

Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, πέντε άτομα (δύο υπήκοοι Πακιστάν, 32 και 30 ετών, δύο ημεδαπές, 48 και 21 ετών και ένας 22χρονος ημεδαπός), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εισόδου σε μη νόμιμους μετανάστες, πλαστογραφίας και ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης.

Συγκεκριμέμα, χθες το μεσημέρι στην πόλη των Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 48χρονης ημεδαπής, στο οποίο επέβαιναν οι πέντε συλληφθέντες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα στους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν πλαστά δελτία αιτήσαντος ασύλου και δήλωσαν ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Το αυτοκίνητο, τα πλαστά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των (1.090) ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis