Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:49 | 12/01/2019

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε σε περιοχή της Αθήνας, την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα παίγνια.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος καθώς και  2  ημεδαποί και  2  αλλοδαποί θαμώνες - παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

[custom:google-ads]

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί συνολικά  12 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε 4 εκ των οποίων κατελήφθησαν οι θαμώνες να συμμετέχουν στα παράνομα παίγνια.

Κατασχέθηκαν οι 12  ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 750 ευρώ.

Οι σκληροί δίσκοι από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση, οι κεντρικές μονάδες θα φυλαχθούν σε αποθήκες του Ο.Δ.Δ.Υ., ενώ το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρους τους οδηγήθηκαν σήμερα, πρωινές ώρες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis