Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:00 | 30/07/2020

Νεκροί εντοπίστηκαν τρεις άνδρες τα ξημερώματα, σε φρεάτιο σε δασική περιοχή στη Βαρυμπόμπη. Οι άνδρες ήταν νεαρής ηλικίας και αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης. Όπως ανέφερε η Πυροσβεστική στην επιχείρηση ανάσυρσής τους συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ προσήγαγε τρία άτομα που βρέθηκαν στο σημείο, ένας εκ των οποίων, ήταν κι αυτός που τηλεφώνησε στις Αρχές δίνοντάς τους ακριβείς οδηγίες και συντεταγμένες για το πως θα φτάσουν στο φρεάτιο, για να εντοπίσουν τους τρεις νεκρούς άνδρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο άνθρωπος αυτός που επικοινώνησε με την αστυνομία, είπε που ακριβώς βρίσκονταν οι νεαροί, δίνοντας έως το Αζιμούθιο.

Για το ζήτημα μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega ο Σπύρος Βρεττός, Δήμαρχος Αχαρνών, σύμφωνα με τον οποίο, πρόκειται για τρεις άνδρες 40-50 ετών, ενώ το πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων το είχαν σκάψει οι ίδιοι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις γύρω από τον θάνατό τους κάνουν λόγο για αναθυμιάσεις. Ο κ. Βρεττός ανέφερε επίσης πως «πιθανόν δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια».

Η πληροφορία για κυνήγι θησαυρού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομικής ρεπόρτερ του OPEN, τα θύματα φαίνεται πως έψαχναν για χρυσό.

Σε αυτή την εκτίμηση κλίνουν οι έρευνες των Αρχών, καθώς η Πυροσβεστική εντόπισε στο σημείο μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, τη γεννήτρια την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι καθώς και ένα αυτοσχέδιο σωλήνα που είχαν τοποθετήσει για να βγαίνουν τα αέρια από τις εργασίες τους.

Τέλος προς το συγκεκριμένο σενάριο συγκλίνουν και οι πληροφορίες της ΕΡΤ καθώς ο ρεπόρτερ που βρίσκεται στο σημείο ανέφερε σε πρωινή εκπομπή ότι εξετάζεται σοβαρά η εκδοχή του ατυχήματος.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis