Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 08/02/2017

Προσπάθησε να παραδώσει ενάμισι ναρκωτικό χάπι στην 30χρονη αδερφή που κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ιωνίας Βόλου ένας 26χρονος, αλλά τον τσάκωσαν οι αστυνομικοί με αποτέλεσμα να του ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών χαπιών σε χώρο κράτησης!

Στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Βόλου όπου απολογήθηκε ο νεαρός Έλληνας, ισχυρίστηκε ότι ήθελε να βοηθήσει την αδελφή του που είναι χρήστης ναρκωτικών και είχε συλληφθεί την Πέμπτη με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 30,5 γραμμαρίων.

Μάλιστα, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών και θα αφηνόταν ελεύθερη επειδή ζήτησε να παρακολουθήσει πρόγραμμα στον ΟΚΑΝΑ. Όμως, εκκρεμούσε σε βάρος της και άλλη καταδικαστική απόφαση από δικαστήριο της Αθήνας με ποινή φυλάκισης άνω του ενός έτους και κρατούνταν για να μεταχθεί στις φυλακές.

Τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε δυο εβδομάδες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

 www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis