Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:15 | 12/01/2020
Aνακοίνωση για την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
 
«Όλοι οι Έλληνες είναι δίπλα στα όργανα του νόμου και τους δίνουν συγχαρητήρια. Γιατί χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία, ούτε δημοκρατία. Μοναδική παραφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ: λαλίστατος πριν από λίγες εβδομάδες, έπαθε αφωνία σήμερα», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Πέτσας για την επιχείρηση της αστυνομίας στο Κουκάκι και προσθέτει: «Είναι καιρός, αντί να ανέχονται τους εχθρούς του κράτους Δικαίου, ή ακόμη και να τους υποστηρίζουν, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους».
 
Ο κ. Πέτσας επισημαίνει ότι μερικά λεπτά πραγματικών εικόνων και ήχων από το Κουκάκι αποκατέστησαν, την αλήθεια απέναντι στα ψέματα. «Όλοι οι Έλληνες είδαν, άκουσαν και συμπεραίνουν: οι παράνομες καταλήψεις δημοσίων και ιδιωτικών κτιρίων είναι γεγονός.
 
Το ίδιο και οι δολοφονικές επιθέσεις με χυδαία συνθήματα εναντίον των αστυνομικών. Γεγονός είναι επίσης ότι οι συλληφθέντες-καταληψίες άσκησαν βία κατά των εκπροσώπων της δημοκρατικής πολιτείας που κλήθηκαν να υπερασπιστούν το κράτος Δικαίου» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγει λέγοντας «οι εικόνες που παρακολουθήσαμε από το Κουκάκι ας γίνουν ένα μάθημα δημοκρατίας για όλους.
 
Χρέος μας, να γίνονται όλο και λιγότερες, ώστε να πάψει ο αυταρχισμός των λίγων να επιβάλλεται στη ζωή των πολλών».
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis