Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 10/12/2019

Πλήρη κάλυψη της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στις καταγγελίες για αστυνομική βία από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ γιατί όπως είπε “κατάφερε να χειριστεί τις δύο πιο σημαντικές διαδηλώσεις για Πολυτεχνείο και Γρηγορόπουλο με τρόπο υποδειγματικό δεν καταστράφηκαν περιουσίες”.

Πρόσθεσε δε ότι “ο σεβασμός του κράτους δικαίου δεν είναι αλα καρτ” τονίζοντας ότι η ΝΔ καταδικάζει και την καταστροφή περιουσιών, αλλά και στέκεται απέναντι σε κάθε αυθαιρεσία από αστυνομικό όργανο και υπονοώντας έτσι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει το ίδιο.

Ως προς τις καταγγελίες, σημείωσε ότι η ελληνική πολιτεία έχει συνέχεια και έχει δημιουργήσει από το 2011 μηχανισμό για τον έλεγχο αυθαιρεσιών. Σχολίασε μάλιστα ότι κατά τους 18 μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν 262 περιπτώσεις καταγγελιών για την ΕΛΑΣ.

“Δεν ανακαλύπτουμε τώρα την αυθαιρεσία, είναι κατάχρηση δημοκρατίας και πρέπει να διερευνάται από τα υπεύθυνα όργανα” πρόσθεσε. Τόνισε επίσης ότι η Αστυνομία από τις 7 Δεκεμβρίου έχει καλέσει τους πολίτες που έχουν υλικό για περιστατικά αστυνομικής βίας να το καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές.

Πηγή:  news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis